Både på catwalken og blant it-jentene blir sporty elementer flittig brukt. Allikevel betyr ikke dette at vi skal gå rundt i treningstights og hettegenser på jobb. Trenden handler rett og slett om at snitt, detaljer og elementer som vi oftest ser på sportsarenaen nå sniker seg inn basegarderoben.

Sporty feeling

bloggbilde-uke8-kjoleogsneakers
Kjole Katja 799,- Sko Tyra 599,-

Sneakers-trenden er kommet for å bli, men det betyr ikke at du skal kombinere kjolen eller skjørtet til løpeskoene. Sneakers kan selvfølgelig være av den enkle og klassiske varianten som sko Donna fra Floyd by Smith, men siden metalliske materialer er hot akkurat nå vet vi at sko Tyra med glitter kommer til å bli en yndling. Disse glitrende sneakersene blir gjerne med på fest og er perfekt til en sort kjole som Katja fra Soaked in Luxury.

bloggbilde-uke8-jakkeogjeans
T-skjorte Vanya 499,- Bukse Jessy 308 799,- Dunjakke Cloe 2499,-

Går du mye i dressbukser og skjørt i jobbsammenheng kan det være herlig å koble av i mer sporty, med samtidige kledde antrekk på fritiden og i helgene. Detaljer som knapper og glidelåser kan være det som skal til for å gi antrekk en mer sporty følelse. For den perfekte helgeuniformen kan du style en Jessybukse fra Floyd by Smith med en hvit klassisk t-skjorte fra Whyred. Ta med deg dette avslappede uttrykket på tur, og bytt ut kåpen med en tynn og praktisk dunjakke. Vi elsker dunjakkene fra J.O.T.T, som finnes i flere farger og modeller i nettbutikken. Husk at våren skriker etter farger, og sterkere farger kan faktisk virke som roser i kinnene etter en vinter i en mørkere palett. Styler du den nedpå t-skjorte-looken med en rosa dunjakke får du et smashing søndagsantrekk med et etterlengtet fargeboost.

bloggbilde-uke8-tightsogringer
Sculpture high tights 1199,- Ring 2 balls 499,- Ring Dia 999,-

Treningstightsen er den nye joggebuksen, men siden fasongen er langt mer flatterende er den også akseptert på kafebesøk. Ønsker du deg en tidløs tights som du også kan bruke utenfor treningsstudioet anbefaler vi Sculpture high tightsen fra Casall. Denne sorte tightsen er superbehagelig, men også flatterende, da den er sydd for å gi rumpen et løft. Husk og alltid investere i kvalitetstights, da disse ikke mister fasongen, men sitter godt. En fin huskeregel for balanse i antrekket er å aldri gå for tettsittende plagg både i over- og underdel. Vi anbefaler derfor å style tightsen med en lengre og større strikkegenser fra basegarderoben når tightsen skal brukes til fritidsaktiviteter som kafebesøk. Dryss gjerne litt delikate ringer på fingrene som ring 2 balls fra Enamel Copenhagen og ring Dia fra Syster P, eller et enkelt kjede i halsen for gi looken litt hverdagsglam. Unngå å style tightsen med løpesko, om du ikke skal på treningsstudioet. En rå og moteriktig sneakers som Stella i grønn fra Floyd by Smith lar deg beholde den sporty følelsen, men bidrar til en mer kledd look.

For å fullføre den sporty trenden kommer man ikke utenom bomberjakken. Les om vårens hotteste bomberjakke med blomsterprint her >

For ukentlige nyheter, stylingtips og informasjon om når du finner nye blogginnlegg på FLOYD Magasin, meld deg på vårt nyhetsbrev her >