Selv om det enda føles for kjølig til å tenke vår, har de internasjonale designerne for lengst vist vår/sommer 2017 kolleksjonene sine i de internasjonale motemetropolene. Sakte men sikkert går det også mot lysere tider her hjemme, og vi kan endelig gi slipp på ullkåpen og de grove støvlettene til fordel for lettere klesplagg.

Hos Floyd.no har vi allerede begynt å leke med tanken på vår, og de første vårnyhetene er å finne under Nyheter i nettbutikken. For å hjelpe dere med å gjøre trendy investeringer frem mot våren har vi satt sammen en trendrapport med noen av vårens hotteste trender – som selvfølgelig også finnes hos Floyd.no. Følg med på bloggen framover for flere trendoppdateringer for våren!

Sukkersøtt

Rosa var allerede en hot farge blant designere i vinter, og nå er fargen virkelig kommet for å bli. Alle nyanser av den feminine fargen er lov, alt fra knallrosa til pastell blir å finne denne våren. Selv om fargen er trendy finnes det en frykt for å bli seende ut som en marengs i denne paletten. Vi har derfor samlet de hotteste stylingtipsene for å naile denne sukkersøte fargetrenden.

slx-lulla-top-broken-white-2-edit
Bluse Lulla 699,- Bukse Kine Y02R 699,- Kjede Karma 599,-

Husk at selv om en farge omtales som årets it-farge betyr det sjelden at man trenger å kle seg i den fra topp til tå. Hint av fargen i dine hverdags- eller festantrekk er ofte alt som skal til for å lykkes med trenden. Våren kaller for lysere bukser, og en lyserosa bomullsbukse som Kine Y02R blir perfekt som hverdagsbukse. Buksen kan styles med alt fra grå hettegensere, en hvit bluse eller en strikkegenser fra basegarderoben.

 

fbs-23951-lace-dusty-pink-9-edit
Bluse Nette 599,-

Har du lyst til å bruke trendfargen når du skal ut å drikke vin med venninner, eller har en kinodate, kan et hint av rosatonen løfte et ellers mørkt antrekk. En sofistikert bluse i dus rosa som Nette er perfekt til sorte skinnbukser. Tar du på deg et par sorte pumps, og noe større ørepynt vil du straks ha et rålekkert antrekk for kvelden.

 

fbs-1548-long-light-pink-8-edit
Kjole Clarissa 1999,-

Kjoleinnkjøp til formelle anledninger kan fort bli en stressende affære – så husk å sikre deg favorittkjolen tidlig. En trendfavoritt hos Floyd.no er den lange selskapskjolen Clarissa i lyserosa. Denne kjolen er ikke bare perfekt om du ønsker å finne en kjole i sesongens it-farge. Dette kjolekjøpet gir deg raskt tre trender i slengen, da kjolens delikate tekstur og blomsterdetaljer hinter til noen av de andre store trendene denne våren.

For ukentlige nyheter, stylingtips og informasjon om når du finner nye blogginnlegg på FLOYD Magasin, meld deg på vårt nyhetsbrev her.