Endelig kan vi åpne dørene for et nytt vareprøvesalg hos Floyd.no! Torsdag 15. juni kl. 20.00 åpner tidenes største vareprøvesalg med over 100 selskapskjoler i ulike farger og fasonger.

Hva er et vareprøvesalg?

Dette er en unik mulighet til å sikre deg en helt spesiell kjole til en svært god pris. Perfekt om du er bedt i bryllup, en sommerfest eller rett og slett ønsker å eie en juvel av en kjole til spesielle anledninger.

En vareprøve er en vare som ikke blir laget for salg i butikk av ulike grunner. Det kan være at fargen, dekoren eller annet blir endret på varen før den blir produsert, eller at den ikke blir produsert i det hele tatt.

Til tross for at de ikke blir laget for butikk, så er dette fantastiske kjoler og holder samme kvalitet og finish som en kjole i en kolleksjon, og vi vil tørre å påstå at kjolene på dette vareprøvesalget er spesielt fine!3-kjoler

Ikke reservert før kjøpet er fullført

Ettersom det lages kun en eller kanskje to av hver kjole og begrenset til størrelse M, vil det dessverre ikke være kjole til alle som ønsker. Det er derfor viktig at man fullfører kjøpet straks man har funnet seg en kjole så ikke den forsvinner fra handlekurv underveis.. Er det slik at noen ønsker å legge inn flere bestillinger sendes disse sammen uten ekstra fraktkostnad.

Så, til slutt

For at det ikke er noen tvil: Torsdag 15. juni kl 19.59 er det bare å sette seg klar på floyd.no – her blir det første kvinne til kassa!