Endelig er tiden inne for å tilby våre kunder et nytt vareprøvesalg. Dette har over de siste årene blitt en av våre hyggeligste og mest besøkte happenings i nettbutikken.

Årets første vareprøvesalg settes i gang onsdag 28. februar kl 10.00 så det er bare å merke av på kalenderen og glede seg.

Vi kan tilby et stort og bredt utvalg av kjoler i ulike print, fasonger og farger – og som en ekstra bonus -helt supre vesker i skinn til en pris man virkelig ikke har råd til å gå glipp av!

Hva er et vareprøvesalg?

Et vareprøvesalg er en super mulighet til å skaffe seg en helt unik vare til en svært god pris. Når en vare, for eksempel en kjole, selges som en vareprøve betyr det at den ikke skal produseres i mengder for salg, som en del av en kolleksjon, slik den blir vist frem første gang. Det kan være mange grunner til at denne kjolen ikke produseres, for eksempel detaljer endres, annen farge, mer eller mindre broderi eller lignende. En stor del vareprøver blir aldri produsert i det hele tatt og er derfor helt unike.

Disse kjolene er allikevel flotte kjoler som er laget med samme krav til finish som en kjole til en kolleksjon. Derfor er vi i Floyd.no svært stolte over at vi kan presentere fantastiske vareprøver til våre kunder til en vanvittig god pris!

Ettersom dette er unike varer er det dessverre ikke alle som kan få gleden av en vareprøve. Vareprøver kommer i begrensede størrelser og antall. Svært mange av prøvene finnes kun i størrelse medium, men ikke fortvil – i år har vi også noen få kjoler i flere størrelser! Antallet er også begrenset til at det er en, noen få ganger to, av hver vare – så det er første kvinne til mølla for å skaffe seg sin favoritt!

Hvordan shoppe?

Det er ikke til å komme unna at det er mange som er interessert i å kjøpe de samme vareprøvene og det lønner seg ikke å dvele lenge når du først har funnet noe du liker.

Merk at plagget ikke er reservert før man har gjennomført betalingen, og det er viktig å være rask på hånda for å sikre varen man ønsker. Legg heller inn flere bestillinger fortløpende, så sender vi dem sammen uten ekstra fraktkostnader.

Alle vareprøvene blir lagt ut HER, så sitt klar onsdag 28. februar kl. 10.00 – her kommer det til å bli kamp om godbitene!