Snart er dagen her, etter uker med forberedelser åpner vi vareprøvesalg av selskapskjoler torsdag 14. april klokken 20.00. Floyd.no arrangerer vareprøvesalg fire ganger i året for å selge ut prøver slik at designavdelingen får plass til nye, og hver gang er det store muligheter for å gjøre kupp.sample-6019-light-blue-1

Vareprøvene er kjoler som er produsert for sesongen «Spring Summer 2016» – hvor de har vært utstilt i showroom samt vist frem til presse og forhandlere. Det produseres 1-2 kjoler av hver style, og de finnes kun i størrelse medium.sample-6047-petrol-1

Vareprøvesalg er en fin måte å spare penger i tillegg til at du kan gjøre kupp ved at du finner kjoler som er unike. Kjolene koster fra 499-699,- og har veiledende priser opp til 1999,- Du kan med andre ord spare opp til 65% dersom du finner kjole, og gjøre et realt kupp!

Hver enkelt kjole har gått gjennom en ekstra kvalitetskontroll før den er inkludert i vareprøvesalget ettersom vareprøver ikke kan byttes.

Vi åpner vareprøvesalget torsdag 14. april klokken 20.00, og holder på til det er utsolgt. Noen ganger tar det noen timer, andre ganger minutter (!). Det kan være lurt å sitte klar ved maskin, mobil eller pad :-)

Kjolene sendes ut på samme måte som varer man ellers kjøper i nettbutikken og det koster 49,- i frakt over hele Norge. Dersom du vil handle noe annet i tillegg til vareprøvene kan du legge det inn på samme bestilling. Finner du ikke noe til deg selv – så kan du alltids vurdere potensiale for gaver eller bursdagsgaver.