Noe av det aller beste med høsten er alle de fine jakkene som kommer i butikk! Her er noen av våre favoritter:

nw174-005-olive-9-edit
Bomberjakke Montana i quiltet kvalitet

Klassisk i quiltet

Quiltjakken går igjen år etter år. Jakke Gitte og Anett fra Floyd by Smith gjorde stor suksess denne våren og har endelig kommet til nettbutikken med et deilig og varmt fôr, slik at den holder deg varm hele sesongen. Jakke Montana har også gjort sitt inntog hos Floyd denne høsten, en quiltet bomberjakke med fôr, perfekt for sporty kvinner! Bruk jakken sammen med en baggy Emmabukse, i den nye kvaliteten Y02R, og en enkel t-skjorte for en sporty look. Kombiner med ett par kule sneakers for å sette prikken over i’en på antrekket.

Om du ønsker å gå for mer klassisk stil kan du bruke jakke Gitte eller Anett sammen med vår bestselger Angelina 180A i svart, en enkel pologenser og et par varme boots som Christy.

 

faux-fur-short-grey-3-edit
Fuskepelsjakke Chloe i grå

Elegant fuskepels

En fuskepelsen er alltid et trygt valg om du ønsker å freshe opp et antrekk. Fuskepelsen er kjempefin om du ønsker å være litt ekstra pyntet, og nå som vi går inn i partysesongen er dette et plagg alle burde ha tilgjengelig! Over selskapskjoler er en kort pelsjakke en klassiker. Jakke Chloe finnes både i beige, svart og grå så du kan finne fargen som passer perfekt til din kjole.

Pelsjakke Courtney er en lang modell som også kommer i beige, svart og grå. Den lange fuskepelsen er kjempefin å bruke over smale jeans og boots for et elegant hverdagsantrekk. Bytt ut boots med pumps for å gå fra hverdag til fest på et blunk.

 

tilda-leather-cognac-15-edit
Tilda bomberjakke i skinn

Skinnjakke

Skinnjakken er en evigvarende klassiker som alle kvinner burde ha i sin garderobe.

Skinnjakke Baselia er i glatt svart skinn og kan brukes til det meste. Jakken kan røffe opp et ellers søtt antrekk eller sette siste finish på en allerede rocka look. Sammen med en hvit bluse og svart bukse har du det perfekte go-to antrekket om du er usikker på hva du skal ha på deg.

Vi har også bomberjakke Tilda i brunt skinn som passer ypperlig til hverdagsantrekket. Da dette er en bomberjakke er den mer sporty enn den klassiske skinnjakken og er superfin og bruke over strikk – eller hettegensere for et kult uttrykk.

26153-padded-black-39-edit
Jakke Melissa med coated overflate

Parkas

Er det noe man aldri kan bli trygg på, er det høstværet i Norge. En dag kan det være varm og deilig høstluft og en annen dag kjennes det ut som vinteren er rett rundt hjørnet. En fin parkas redder alle kleskriser ved kalde høstdager og kan også brukes utover vintersesongen. En av våre favoritter denne høsten er jakke Melissa. Dette er en lang parkas med blank overflate og avtagbar fuskepels på hetten for en eksklusiv look. Jakken har strikk i livet, som gir en flatterende figur. Dette er en jakke som passer perfekt både til hverdags og til fest!