Denne vinteren har fargesprakende og mønstrete jakker dominert motebildet, men for å sikre deg et plagg du kan bruke sesong etter sesong, er en ytterjakke i en klassisk farge en sikker vinner! Her har vi plukket ut våre favoritter denne sesongen som holder deg både varm og trendy!

Sporty dunkåpe

Kåpe Vero fra J.O.T.T er den ultimate kåpen for sporty og feminine kvinner! Jakken er fylt med 90% dun og 10% fjær for å holde deg god og varm gjennom hele vinteren.

Mange opplever at vinterjakker føles tunge og store på skuldrene, men med en kåpe fra J.O.T.T slipper du dette da de i gjennomsnitt kun veier 125 gram! Kåpene er veldig lette å brette sammen, og med den tilhørende posen tar den utrolig liten plass! Style din varme og florlette dunkåpe til utetrening med tights og collegegenser eller til shoppingantrekket med stretchbukse og boots hvor bevegelighet og komfort er et must!

Det er lett å få favoritter fra J.O.T.T, så dette er virkelig en investering du kommer til å ha mye glede av!

Feminin dunparkas

miss-smith-navy-1

Jakkene fra Svea holder et klassisk og stilrent uttrykk og passer godt til de fleste! Jakken Miss Smith er en innsvinget og feminin dunparkas, ypperlig for kvinner i alle aldere som ønsker å både se bra ut og være varm på samme tid. Den har mulighet til ytterligere innstramming for en mer markert midje om det skulle være ønskelig. Jakken inneholder 80% dun og 20% fjær, så med denne jakken er du garantert å holde deg god og varm gjennom de kalde vintermånedene! Denne modellen finnes i både marineblå og svart. Style din dunparkas til hverdagsantrekket -denne jakken kan brukes med hele din garderobe!

Allsidig og eksklusiv

whitehorse-navy-1

Enda en favoritt fra Svea er jakke Whitehorse –en kort og tynn jakke til kvinner som ønsker en nettere vinterjakke enn den typiske parkasen. Jakken får et eksklusivt uttrykk med blank overflate, gullfargede glidelåser og stor og deilig avtagbar fuskepels på hetten. Denne jakken passer like godt sammen med turtøy som til et pent antrekk bestående av smale jeans, høyhælte boots og din favorittbluse! Whitehorse har ytterstoff i 100% nylon og fyll i 100% polyester. Jakken finnes i både svart og marineblå.

Nordisk i «saueskinn»

soaked-h_st-jakke-prag

Jakke Prag fra Soaked in Luxury er en nydelig jakke med nordisk inspirert design i saueskinnsimitasjon. Jakken kommer i en lys konjakkfarge med hvitt fôr. Jakke Prag har store påsydde lommer og armer som kan brettes opp for en fin detalj. Sammen med de store knappene og knytingen i livet får jakken et retro preg. Og prikken over i’en er at jakken er reversibel og kan brukes med fôret ut –dette gjør jakken veldig interessant og tidsriktig!

Se hele vårt utvalg av ytterjakker her!