Helt siden jeg så den første t-skjorten fra Whyred var jeg hekta. Tilsynelatende en helt enkel t-skjorte, men når jeg løftet den fremfor meg og betraktet – så åpenbarte det seg et gjennomtenkt plagg i en fantastisk kvalitet.

Kjærlighet ved første blikk

Jeg elsker enkle plagg med rene linjer og ærlig design. Plagg som lett lar seg style i mange forskjellige retninger og kan brukes til ‘enhver anledning’. Dette er min generelle holdning, samtidig som jeg må innrømme at jeg lar meg forføre av sesongens farger, mønster og volanger… Men, tilbake til det rene snittet, og den enkle t-skjorten fra Whyred.

tee-vanya

T-skjorte Vanya fra Whyred, 499,-

Dersom du skal investere i én t-skjorte så bør du vurdere Vanya. Jeg bruker den sammen med en enkel dressbukse, til jeans og skjørt – under en blazer, cardigan – eller sammen med joggebuksa. Det er en klassisk t-skjorte som faller utrolig pent – og du ser at den har en gjennomtenkt søm. Dette er t-skjorten som er alternativet til enhver selskapstopp – en klassiker som fortjener en plass i basisgarderoben.

K for klassisk OG kontrast

Whyred leker med kontraster og skaper interessante plagg ved å oppdatere klassikere eller designe plagg til hverdags – som man kanskje tidligere har forbeholt spesielle anledninger. En silkeskjorte kombinert med en bukse i børstet denim skaper en spennende kontrast – forskjellige materialer, et klassisk plagg møter et rocka plagg – sammen gir det en avslappet og tidsriktig look. Superkult sammen med sorte ankelboots, eller kombinert med hvite sneakers for et sporty innslag.

karolinaangelina

Skjorte Karolina fra Whyred, 1499,- med bukse Angelina Y02R fra Floyd by Smith, 799,-

På samme måte kan man kombinere en hvit silkeskjorte med en blå jeans – det går ALDRI av moten og gir et rent, naturlig og fresht uttrykk. Veldig kult med brune boots og et skjerf i halsen for en effortless look.

karolinakineskjerf

Skjorte Karolina fra Whyred, 1499,- med bukse Kine 308 fra Floyd by Smith, 699,- skjerf fra Unmade Copenhagen (lanseres på floyd.no februar 2017)

M for minimalistisk og moderne

Det er ikke alle som ønsker å kle seg romantisk eller klassisk på fest – mange leter etter plagg som er moderne, rene og enkle, som man kan style i den retningen man vil. Whyred har denne kjolen. Kjole Elay er en rålekker selskapskjole i 100% silke med et tidløst snitt. Kjolen er like fin med en oversized blazer og sneakers som den er til en figurnær blazer og pumps. Selv ser jeg den også for meg med en cardigan i ull sammen med ankelboots og en kul lue .

elaycarrieskolue

Kjole Elay fra Whyred, 1499,-, Cardigan Carrie fra Soaked in Luxury, 599,-, boots Christy fra Floyd by Smith, 699,- og lue Borgholm fra Svea, 399,-

Dette er det jeg elsker med stilrene plagg – muligheten for å tolke dem ligger hos hver enkelt. Det er du som gir plagget personlighet og liv.

Whyred er et svensk merke inspirert av musikk, kunst og design. På floyd.no finner du nå flere fantastiske baseplagg fra kolleksjonen – garderobevinnere du garantert vil trykke til ditt bryst <3

WHYRED got its name from an interview in the early 1950´s with the prominent swedish artist Sven “X:et” Erixon. When he was asked what his favourite colour was he answered: “Red”. “Why red?”, the interviewer retorted. Known for his rich palette of colours Sven dryly quipped: “Well, blue then”. Sven “X:et” Erixon is the grandfather of WHYRED’s creative director and co-founder Roland Hjort. In 2014 WHYRED celebrates 15 Years in Fashion, XV, with various projects that will emphasize our heritage of Art, Music & Tailoring.

Les mer her > https://www.whyred.com/about-whyred/