Da har vi stilt klokka frem mot sommer og lengsel etter varmere dager kribler i kroppen. Vi elsker våre ullskjerf i kalde Norge, men bytter de gjerne ut med tynnere varianter straks været tillater det. Derfor er det med stor glede at vi på floyd.no kan føye oss inn i rekken av forhandlere av produkter fra Unmade Copenhagen.

unmade-45248
Skjerf Graphic mix 349,- / Unmade Copenhagen

Unmade er et merke med et fantastisk utvalg av tilbehør og sko. Alt fra skjerf, sjal og kimonoer til sko og vesker – fra topp til tå – bokstavelig talt. De har stort fokus på kvalitet både i design og produksjon, samt å lage produkter til en tilgjengelig pris. Uttrykket til Unmade er både feminint, elegant, sexy, romantisk og med masse sjarm så her er det noe for en hver smak og stil!

Sett prikken over i’en

81638_-_3
Silkeskjerf City 649,- / Unmade Copenhagen

Om du er litt som meg kan tilbehøret være svært avgjørende når en setter sammen et antrekk. Å ha skjerfet som tar opp fargen i overdelen eller skoene, den perfekte vesken som rommer akkurat det du trenger eller skoene som er prikken over i-en er ren hverdagslykke. Det å tilføre det lille ekstra til antrekket  om det er til hverdag eller fest. Et lekkert skjerf i silke med vårens farger kan gi et realt løft til jeans og t-skjorten eller et stort sjal over skuldrene som komplimenterer selskapskjolen. Det er mange måter å bruke et skjerf eller sjal på, bare fantasien setter grenser. Gjør som it-jentene og knyt silkeskjerfet på veska som et trendy innslag, i halsen eller tvinn det og brukt skjerf som belte. Dette funker like godt i jeansen som over en hverdagskjole. For den ekstra vågale kan skjerfet også brukes som hårbånd rundt hodet eller bare rundt hestehalen. Disse er også flotte som gaver til venninner, kona, mødre, bestemødre, søstre eller kjæresten.

Sko og vesker i premium kvalitet

bloggbilde-unmade-3prod
Sandal Bella 1199,-, Skinnveske Franny 699,-, Sandal Gisele 1249,- / Unmade Copenhagen

De lekre skinnveskene fra Unmade kommer i alt fra små clutcher i skinn som rommer de viktigste “on the go” tingene som bankkort og mobiltelefon, samt en lip gloss, nøkler og kanskje et par solbriller. Ønsker du å ha plass til en flaske vann og et skjerf også har de en kjempefin mellomstor crossoverveske i skinn, både lys og svart farge, som passer fint til alt fra en travel hverdag til ferie i storbyen.

Vi kan ikke skrive om Unmade uten å si noe om deres fantastiske sandaler og sko. Alle laget i skinn av høy kvalitet og med detaljer som gjør av vi bare har lyst til å ha de stående fremme som dekor. Spenner over tær og rundt ankel gjør at du kan stille de inn for å passe dine føtter perfekt og så behagelige at du kan gå med de hele dagen. Super fine med ankelkort jeans eller en lang og flagrende blomsterkjole. Bruk de til varierte antrekk og du har noe fint til å ha på bena hele sommeren!

Se hele vårt utvalg av tilbehør fra Unmade Copenhagen her >