Mange gravide jobber helt frem til 3 uker før babyen kommer, og de siste månedene kan det være en utfordring å finne varierte jobbantrekk som passer. Selv hadde jeg to kjoler som var absolutte favoritter, og de kombinerte jeg med ulike cardigans eller blazer. Vi har mange fine kjoler fra Mamalicious som lett kan bli ditt sikre kort i mammagarderoben, med variasjon av andre plagg du allerede har.

Den anvendelige klassikeren

mldalila-34-jersey-wrap-dress_black-20004450

Den svarte omslagskjolen Dalila fra Mamalicious er et av de mest anvendelige plaggene du kan anskaffe deg. Den kan brukes sammen med en varm cardigan Katinka fra Floyd på kalde dager, eller sammen med en blazer Maya i mørkeblå når du vil kle deg litt opp. Jeg synes også den kan brukes over en smal mammajeans, strømpebukse eller tights til sneakers eller joggesko.  Dersom du skal på fest er den fin alene med et langt kjede fra Farmhousedesign og pumps.

kollasje-1

Kjolen kan også brukes etter at babyen har kommet, ettersom v-utringningen er superpraktisk når du skal amme. Kombiner den med en stroppe-amme-topp eller amme-bh.

Kjole Dalila er en sikker investering og garantert en favoritt.

Iøynefallende og trendy

Med en klassiker sikret i skapet er det rom for en kjole med mer personlighet og karakter. Da har du to ulike utgangspunkt som skaper variasjon i jobbgarderoben. Kjole Gemi fra Mamalicious har blomstermønster og florlett stoff som gjør at den faller pent.

mlgemi-woven-dress-navy-flower-20006458_003

Kjolen kan kombineres med den sorte skinnjakken Basilea fra Floyd og ankelboots Miranda for en litt rocka og tøff stil. Nå som det er litt kaldt er det deilig å pakke seg inn i et mykt skjerf, og en lue fra Svea setter en spiss på antrekket.

kollasje-2

Dersom du vil tilføre litt mer farger, på en dag du våkner med litt ekstra energi, så er det veldig fint å kombinere kjolen med blazer Bee i burgunder som henter opp fargene fra kjolen i kombinasjon med et par statement ankelboots med frynser.

kollasje-3

Det er fullt mulig å style kjolen i en sporty retning også, ved å bruk den sammen med blazer Sanna i mørkeblå og hvite sneakers fra Floyd.

kollasje-4

Baby i magen bør ikke være til hinder for klesinteresse, og investerer du i noen sikre baseplagg – har du kommet langt i å skape en jobbgarderobe som fungerer gjennom svangerskapet.